swedish  
Valutor:  
Hos oss:
Vagn : 0 Poster -- Kr0.00
Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul
  • Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul
  • Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul
  • Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul
  • Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul

Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul

  • Artikelnr: 10.10Salomon067
  • Tillgänglighet: i lager

Kr1,458.00  Kr658.00
Spara: 55% mindre

Vänligen välj:

Qty:
  • Beskrivning
  • Frakt & Returer
  • Recensionerna

Köp Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Gul

Den Speedcross 3 ser en uppdatering till de ikoniska, lätta, aggressivt profilerade spår löparskor. Den kloliknande slitbanan av Mud & Snow Contagrip sulan är fortfarande där, men det har varit ännu mer hållbart att skaka av den ständiga angrepp av bultande banorna. En annan fötterna förbättring är reducerad höjd i hälen: ju närmare du är till marken, desto större stabilitet, och stabilitet är avgörande på hala, ojämna ytor. De delar har också haft en subtil makeover: den vattenavvisande textil är fortfarande insvept just runt foten av Salomons Sensifit systemet och Quicklace dragsko, men den nya bundna konstruktion håller ner vikten, skär ner på utsatta ställen i tyget och håller profil renare så mindre benägna att fastna. En beprövad lopp avstämd design, tillverkad hårdare, slicker och mer stabil: ingen överraskning då att det är skon av valet för många Salomon laget idrottare.

Produktinfo: trail löparskor; lätt vikt muskel chassi; kombinerar en lätt, anti-skräp mesh övre; bundna Sensifit konstruktion lappar den övre delen av skon med en vattenresistent väv; Vatten sköld skydd över tungan och tå sektioner; en lätt injiceras EVA mellansula; Ortholite innersulan - sval, torr och frisk häl stöd och dämpning; Sensifit ™ och Quicklace ™ system för en enkel, exakt och säker passform; Formgjuten EVA-mellansula för lätt dämpning och stabilitet; Lätt, andas, slitstark textil övre; Görs med hjälp av vattenavvisande textilier; Syntetiska / textil övre, textil foder och syntetisk sula; yttersula använder en blandning av mjukare, hårdare och grippier Contagrip® föreningar ger en perfekt blandning av prestanda och hållbarhet;

Fri leverans är tillgänglig för dina länder i Sverige och inkluderar annan plats.

Vänligen bekräfta din fraktadress innan du betalar för det, ditt telefonnummer behövs.
Artiklar skickas vanligtvis ut inom 2 arbetsdagar efter din betalning.
Du kommer aldrig att vara i mörkret om din orderstatus. Ett spårningsnummer skickas till dig direkt efter det att ditt paket har skickats. Paketets överföringstid tar normalt 7 till 15 arbetsdagar, beroende på destinationen. Om du bor i landsbygdsområden kan det ta en eller två dagar mer. Helgdagar, strejk, krig och andra icke-artificiella faktorer ligger utanför posttjänstens kontroll.

Fraktkostnader

Vår fraktkostnad kommer att konverteras till lokal valuta baserat på ditt val, oavsett hur många par du köper i din beställning. Fraktkostnaden kommer automatiskt att läggas till i themgrand totalt när du skickar betalning.

När ditt paket har skickats kommer du att få ett leveransbekräftelsemail inklusive spårningsnummer för din beställning. Du kan spåra din beställning via Order-tracking Websites nedan med ditt spårningsnummer:

http://www.ems.com.cn/english.html
http://www.dhl.com/en.html/

Rätt att avbryta

Om du vill avbryta, oroa dig inte. Vi ska inte behandla din beställning tills du betalar för det, så glöm det bara! Om du vill avbryta ordern efter din betalning, kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan säga upp din beställning när din vara har skickats. För din convience, snälla tänk på innan du lägger din order.

Lämna tillbaka

Alla produkter kontrolleras noggrant före leverans. Vänligen meddela dina problem via e-post eftersom något problem inte kan fastställas av dig själv.

Alla produkter från vår hemsida kan bytas ut eller returneras inom 14 dagar efter mottagandet. Föremålen ska returneras i sitt ursprungliga, oskadade förpackningsförhållande och i oanvänd tillstånd. Observera att när dina returartiklar är mottagna och hittades slitna eller smutsiga, skickas dessa objekt tillbaka till dig. Vänligen kontakta oss innan du gör det här och vänta tills du får vårt svar.

Utbyta

Fraktkostnaderna, alla avgifter, skatter och tilläggsavgifter för internationella utbyten betalas av kunden, förutom det felaktiga objektet vi skickar. Vänligen maila oss spårningsnumret när paketet skickats ut. Vi är inte ansvariga för returprodukter som förlorats i posten.

Notera:

Porto är inte återbetalningsbar.
20% hanteringsavgift kommer att dras av från bidraget.
Om produkterna är problem med icke-kvalitetsproblem måste kunderna lägga till porto för utbytesavgifter.
Retur kan ta en till två veckor att behandla och minst en faktureringsperiod för att krediten ska visas på ditt konto.
Kontakta oss om du vill kontakta kundservice för frågor om återbetalningstillstånd.
Fyll i din returadressinformation på etiketten, fäst den på ditt paket och släpp den av på ditt närmaste postkontor. Tyvärr kommer vi inte att vara ansvariga för förlorade eller skadade paket på sättet som det återvänder.

Din rätt att avbryta

Om du vill avbryta, oroa dig inte. Vi ska inte behandla din beställning tills du betalar för det, så glöm det bara! Om du vill avbryta ordern efter din betalning, kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan avbryta din beställning när dina varor har skickats. För din convience, snälla tänk på innan du lägger din order.

Välj en rangordning för denna post. 1 stjärna är sämst och 5 stjärnor är bäst.

*

OBS: HTML-taggar är inte tillåtna
OBS: Recensioner måste godkännas innan de visas

Kunder som köpte produkten också köpte...

Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Grå Vit Grön Blå Malmö
Snygga Salomon Speedcross 3 GTX Herr Skor Svart Vit