swedish  
Valutor:  
Hos oss:
Vagn : 0 Poster -- Kr0.00
Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart
 • Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart
 • Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart
 • Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart
 • Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart
 • Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart
 • Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart

Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart

 • Artikelnr: 9.16Nike-Fotbollsskor278
 • Tillgänglighet: i lager

Kr1,988.00  Kr858.00
Spara: 57% mindre

Vänligen välj:

Qty:
 • Beskrivning
 • Frakt & Returer
 • Recensionerna

Sweden Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Fotbollsskor Guld Svart

Det finns inget som att ta två fantastiska saker och föra dem ihop. Precis som choklad och jordnötssmör (Reese) eller Jay Z och Kanye (Watch the Throne), är Cristiano Ronaldo förenade med Nike Mercurial Superfly V nästan för bra för att vara sant. Lyckligtvis är det inte. Mercurial CR7-samlingen är väldigt riktig och helt otroligt inducerande.

När Nike uppdaterade sina redan nästan perfekta Superfly IV-kliver, visste du att nästa upplaga skulle vara något speciellt. Visst nog, gav Nike oss en riktig skönhet med den revolverade plåten och nya 3D Flyknit "Speed Ribs" på övre. Dessutom är färgerna på dessa CR7-skor galen fantastiska, vilket du vet måste vara fallet om de kallas Seaweed och Hasta. Om det finns en sak vi vet om Superfly och Ronaldo tar de alltid risker för att ge oss någonting vi aldrig sett tidigare för att fortsätta nå toppen av deras spel. Uppdrag slutfört.

Fri leverans är tillgänglig för dina länder i Sverige och inkluderar annan plats.

Vänligen bekräfta din fraktadress innan du betalar för det, ditt telefonnummer behövs.
Artiklar skickas vanligtvis ut inom 2 arbetsdagar efter din betalning.
Du kommer aldrig att vara i mörkret om din orderstatus. Ett spårningsnummer skickas till dig direkt efter det att ditt paket har skickats. Paketets överföringstid tar normalt 7 till 15 arbetsdagar, beroende på destinationen. Om du bor i landsbygdsområden kan det ta en eller två dagar mer. Helgdagar, strejk, krig och andra icke-artificiella faktorer ligger utanför posttjänstens kontroll.

Fraktkostnader

Vår fraktkostnad kommer att konverteras till lokal valuta baserat på ditt val, oavsett hur många par du köper i din beställning. Fraktkostnaden kommer automatiskt att läggas till i themgrand totalt när du skickar betalning.

När ditt paket har skickats kommer du att få ett leveransbekräftelsemail inklusive spårningsnummer för din beställning. Du kan spåra din beställning via Order-tracking Websites nedan med ditt spårningsnummer:

http://www.ems.com.cn/english.html
http://www.dhl.com/en.html/

Rätt att avbryta

Om du vill avbryta, oroa dig inte. Vi ska inte behandla din beställning tills du betalar för det, så glöm det bara! Om du vill avbryta ordern efter din betalning, kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan säga upp din beställning när din vara har skickats. För din convience, snälla tänk på innan du lägger din order.

Lämna tillbaka

Alla produkter kontrolleras noggrant före leverans. Vänligen meddela dina problem via e-post eftersom något problem inte kan fastställas av dig själv.

Alla produkter från vår hemsida kan bytas ut eller returneras inom 14 dagar efter mottagandet. Föremålen ska returneras i sitt ursprungliga, oskadade förpackningsförhållande och i oanvänd tillstånd. Observera att när dina returartiklar är mottagna och hittades slitna eller smutsiga, skickas dessa objekt tillbaka till dig. Vänligen kontakta oss innan du gör det här och vänta tills du får vårt svar.

Utbyta

Fraktkostnaderna, alla avgifter, skatter och tilläggsavgifter för internationella utbyten betalas av kunden, förutom det felaktiga objektet vi skickar. Vänligen maila oss spårningsnumret när paketet skickats ut. Vi är inte ansvariga för returprodukter som förlorats i posten.

Notera:

Porto är inte återbetalningsbar.
20% hanteringsavgift kommer att dras av från bidraget.
Om produkterna är problem med icke-kvalitetsproblem måste kunderna lägga till porto för utbytesavgifter.
Retur kan ta en till två veckor att behandla och minst en faktureringsperiod för att krediten ska visas på ditt konto.
Kontakta oss om du vill kontakta kundservice för frågor om återbetalningstillstånd.
Fyll i din returadressinformation på etiketten, fäst den på ditt paket och släpp den av på ditt närmaste postkontor. Tyvärr kommer vi inte att vara ansvariga för förlorade eller skadade paket på sättet som det återvänder.

Din rätt att avbryta

Om du vill avbryta, oroa dig inte. Vi ska inte behandla din beställning tills du betalar för det, så glöm det bara! Om du vill avbryta ordern efter din betalning, kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan avbryta din beställning när dina varor har skickats. För din convience, snälla tänk på innan du lägger din order.

Välj en rangordning för denna post. 1 stjärna är sämst och 5 stjärnor är bäst.

*

OBS: HTML-taggar är inte tillåtna
OBS: Recensioner måste godkännas innan de visas

Kunder som köpte produkten också köpte...