swedish  
Valutor:  
Hos oss:
Vagn : 0 Poster -- Kr0.00
Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa
 • Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa
 • Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa
 • Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa
 • Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa
 • Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa
 • Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa

Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa

 • Artikelnr: 9.16Nike-Fotbollsskor513
 • Tillgänglighet: i lager

Kr1,488.00  Kr788.00
Spara: 47% mindre

Vänligen välj:

Qty:
 • Beskrivning
 • Frakt & Returer
 • Recensionerna

Sweden Nike Tiempo Legend VII FG Fotbollsskor Gul Blå Rosa

När man frågar om att bilda en Nike Fotbollsskor, tycker de flesta om den klassiska designen av Tiempo silo. Ett häftklammer från Nike-erbjudandenen i flera år. Bärs av spelare som Sergio Ramos, Carlos Tevez, och även legenden Ronaldihno, fortsätter dessa skor bara att bli bättre. Nu med Nike Tiempo Legend VII FG, kan du också bära en sko som är heraldad för sin enkelhet och komfort!

Detta kan vara en av de mest visuellt tilltalande Tiempo-skor som Nike någonsin har skapat. Ser bra ut tillsammans, och accenterna skapar verkligen en enastående sko. Det här är den första Tiempo-skoen som har en flyknit konstruerad häl, vilket gör det inte bara bekvämt, men andas och lätt också. Du får fortfarande det mjuka Kangaroo läderet Tiempo är känt för, så du behöver inte oroa dig för kvaliteten på din första touch. Alldeles runt en klassisk start, så fort du lägger på den förstår du varför Tiempo har en kultföljd. Beställ din dag idag!

Fri leverans är tillgänglig för dina länder i Sverige och inkluderar annan plats.

Vänligen bekräfta din fraktadress innan du betalar för det, ditt telefonnummer behövs.
Artiklar skickas vanligtvis ut inom 2 arbetsdagar efter din betalning.
Du kommer aldrig att vara i mörkret om din orderstatus. Ett spårningsnummer skickas till dig direkt efter det att ditt paket har skickats. Paketets överföringstid tar normalt 7 till 15 arbetsdagar, beroende på destinationen. Om du bor i landsbygdsområden kan det ta en eller två dagar mer. Helgdagar, strejk, krig och andra icke-artificiella faktorer ligger utanför posttjänstens kontroll.

Fraktkostnader

Vår fraktkostnad kommer att konverteras till lokal valuta baserat på ditt val, oavsett hur många par du köper i din beställning. Fraktkostnaden kommer automatiskt att läggas till i themgrand totalt när du skickar betalning.

När ditt paket har skickats kommer du att få ett leveransbekräftelsemail inklusive spårningsnummer för din beställning. Du kan spåra din beställning via Order-tracking Websites nedan med ditt spårningsnummer:

http://www.ems.com.cn/english.html
http://www.dhl.com/en.html/

Rätt att avbryta

Om du vill avbryta, oroa dig inte. Vi ska inte behandla din beställning tills du betalar för det, så glöm det bara! Om du vill avbryta ordern efter din betalning, kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan säga upp din beställning när din vara har skickats. För din convience, snälla tänk på innan du lägger din order.

Lämna tillbaka

Alla produkter kontrolleras noggrant före leverans. Vänligen meddela dina problem via e-post eftersom något problem inte kan fastställas av dig själv.

Alla produkter från vår hemsida kan bytas ut eller returneras inom 14 dagar efter mottagandet. Föremålen ska returneras i sitt ursprungliga, oskadade förpackningsförhållande och i oanvänd tillstånd. Observera att när dina returartiklar är mottagna och hittades slitna eller smutsiga, skickas dessa objekt tillbaka till dig. Vänligen kontakta oss innan du gör det här och vänta tills du får vårt svar.

Utbyta

Fraktkostnaderna, alla avgifter, skatter och tilläggsavgifter för internationella utbyten betalas av kunden, förutom det felaktiga objektet vi skickar. Vänligen maila oss spårningsnumret när paketet skickats ut. Vi är inte ansvariga för returprodukter som förlorats i posten.

Notera:

Porto är inte återbetalningsbar.
20% hanteringsavgift kommer att dras av från bidraget.
Om produkterna är problem med icke-kvalitetsproblem måste kunderna lägga till porto för utbytesavgifter.
Retur kan ta en till två veckor att behandla och minst en faktureringsperiod för att krediten ska visas på ditt konto.
Kontakta oss om du vill kontakta kundservice för frågor om återbetalningstillstånd.
Fyll i din returadressinformation på etiketten, fäst den på ditt paket och släpp den av på ditt närmaste postkontor. Tyvärr kommer vi inte att vara ansvariga för förlorade eller skadade paket på sättet som det återvänder.

Din rätt att avbryta

Om du vill avbryta, oroa dig inte. Vi ska inte behandla din beställning tills du betalar för det, så glöm det bara! Om du vill avbryta ordern efter din betalning, kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan avbryta din beställning när dina varor har skickats. För din convience, snälla tänk på innan du lägger din order.

Välj en rangordning för denna post. 1 stjärna är sämst och 5 stjärnor är bäst.

*

OBS: HTML-taggar är inte tillåtna
OBS: Recensioner måste godkännas innan de visas

Kunder som köpte produkten också köpte...

Fina Fotbollsskor Nike Tiempo Legend VII FG Svart